Schoolvakantie? Aangepast rooster!

xylofoon WesterHarmonie AmsterdamDe WesterHarmonie repeteert in principe niet op vrijdagen in de schoolvakanties wanneer de school gesloten is. Op die vrijdagen wijken we – als het even kan- uit naar een andere locatie en soms op een andere datum. Voor 2018 betekent dat [onder voorbehoud van wijzigingen] het volgende:

• Koningsdag: in plaats van vrijdag 27 april 2018 repeteren we op donderdag 26 april bij Muziekvereniging Concordia in Oostzaan,  Jac. Corneliszstraat 22, 1511BN Oostzaan.
  • Dodenherdenking: in plaats van vrijdag 4 mei 2018 repeteren we op donderdag 3 mei bij MuziekverenigingConcordia in Oostzaan,  Jac. Corneliszstraat 22, 1511BN Oostzaan. Dit is de generale repetitie voor ons concert in Sloten.

Voor beide repetities is het verzoek aan de muzikanten om hun beschikbaarheid door te geven aan Nettie en Karel. Geef daarbij ook even aan of je een oplossing wilt voor vervoer naar Oostzaan.

• Zomervakantie: geen repetitie op vrijdag 27 juli, 3, 10, 17, 24 en 31 augustus. Eerste repetitie is op vrijdag 7 september.