Vacature voor dirigent

dirigeerstok""
Per 8 september 2017 is de Wester Harmonie op zoek naar een nieuwe dirigent (m/v).

Wie zijn wij?
“De Wester” is een vrolijke eigenzinnige club van ongeveer 35 leden. Wij houden van concerten waarbij we ons gevarieerde programma op originele wijze kunnen presenteren. Wij repeteren op vrijdagavond van 20:15 tot 22:30 in Amsterdam Nieuw-West. Op de repetities willen we serieus aan de slag, maar is er ook altijd ruimte voor de vrolijke noot.

Werkzaamheden:
– Muzikale leiding over het harmonieorkest;
– U maakt deel uit van de muziekcommissie en geeft adviezen over de muziekkeuze;
– U kunt partijen indien nodig passend maken voor de bezetting en het niveau van het orkest.

Wij zoeken iemand die:
– Openstaat voor een breed en afwisselend repertoire op de lessenaar;
– In het bezit is van, of studerend is voor, een diploma HaFaBra-directie of vergelijkbaar niveau.

Ervaring als dirigent van een harmonie is een pré; een flexibele houding en een positieve, inspirerende werkwijze zijn een must.

Bent u dit?
De vacature is inmiddels gesloten.

Save