• Dit evenement is voorbij.

Café des Étoiles

26 juni om 20:00 22:00

Op zondagavond 26 juni 2022 neemt de WesterHarmonie je mee naar Frankrijk. We nodigen iedereen uit voor een kaas-en-wijn-concert met zangeres Sterre Konijn die Franse chansons zal zingen. Het orkest staat onder leiding van dirigent Rob van der Sterren. Voor deze gelegenheid wordt de Kompaszaal aan de KNSM-Laan in Amsterdam omgedoopt tot Café des Étoiles.

Sterre Konijn

Sterre Konijn (1987), een zangeres met een veelzijdige concertpraktijk, treedt regelmatig op op tv en radio, in muziektheater-, cross over- en modern klassieke producties. Zij zingt van het Franse chanson tot Bulgaarse volksmuziek en van jazz tot klassieke avant-garde.

Het repertoire is divers en sfeervol. Naast klassieke Franse muziek van Bizet en Offenbach en de musical The phantom of the opera (Andrew Lloyd Webber) klinken er bekende en minder bekende chansons van Brel, Piaf en andere Franse componisten. Denk aan Port d’Amsterdam, La vie en rose, Non, je ne regrette rien, Une belle histoire en een verfijnde medley: Paris Montmartre.

Kaartverkoop

Het concert is uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Entreeprijs (incl. eerste drankje) is €10, kinderen tot 12 jaar €5.

Voorverkoop: stuur een bericht naar info@westerharmonie.nl met je naam en het aantal kaartjes dat je wilt bestellen. Na betaling via een betaalverzoek liggen de kaartjes klaar bij de entree van de Kompaszaal. Bestel je voor meerdere mensen, die niet op hetzelfde moment arriveren, vermeld dan per naam het aantal kaartjes.

Subsidie

Het Café des Étoiles concert met soliste Sterre Konijn wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst).

De Kompaszaal (KNSM-Laan 311, Amsterdam) is de voormalige aankomst- en vertrekhal van de Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij (KNSM). Het terras aan de IJ-zijde behoort volgens het Parool tot de mooiste terrassen van Amsterdam. Kortom, een prachtige en sfeervolle plek voor historie.

Openbaar vervoer: De locatie is gemakkelijk te bereiken met tram 7, bussen 43, 65, uitstappen bij halte Azartplein.

Parkeren bij de Kompaszaal is gratis op zondag. Maar er is beperkt plaats!

Datum:
Tijd: