Nieuws

 • Herfstvakantie
  Dit jaar repeteert de WesterHarmonie wél tijdens de herfstvakantie op vrijdag 16 oktober 2020. We doen dat in Halfweg. Kijk voor het adres en de route op de website van Eensgezindheid. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijke sluiting tijdens korte schoolvakanties. Wanneer de school tijdens schoolvakanties gesloten is, vervallen de repetities van de WesterHarmonie op […]
 • Trombone Bach 42 Stradivarius voor trombonist
  Door de verhuizing van een van onze trombonisten is er een vacature. Het orkest beschikt over enkele huurinstrumenten zoals deze goed speelbare Trombone Bach 42 Stradivarius. Het is nog niet te laat om bij ons te komen meespelen. Het nieuwe seizoen is eind augustus gestart. Laat van je horen!
 • Nieuw muziekseizoen start in augustus
  Na de zomervakantie start het nieuwe muziekseizoen met een eerste repetitie op vrijdag 21 augustus. Door corona is de planning van onze concertagenda vertraagd. Maar ondertussen bereiden we ons voor op nieuwe concerten! Wil je ook meespelen bij ons orkest? We schuiven graag een stukje op voor nieuwe leden. Onze enthousiaste dirigent Rob van der Sterren […]
 • WesterHarmonie repeteert weer – geheel volgens KNMO corona-protocol
  We zijn dolblij dat we sinds 12 juni, na 3 maanden lockdown, weer samen muziek kunnen maken, geheel volgens de regels van de KNMO en RIVM. Het meest opvallende punt is dat blazers in orkestopstelling onderling 2 meter afstand houden. Dit geldt ook voor de dirigent. Niet blazers houden 1,5 m aan.
 • Koper- en houtblazers gezocht
  Wil je meespelen in ons orkest, kom dan eens kijken en luisteren. Onze enthousiaste dirigent Rob van der Sterren staat borg voor een fijne repetitieavond met een gevarieerde programmering, van klassiek tot swing. 

Deel via social media!

0Shares
0