Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sfeervol winterconcert 2022 in Zwanenburg

18 december 2022 om 12:30 - 14:15

€8,50

Heb je zin in een sfeervolle, feestelijke middag met mooie muziek? Op zondagmiddag 18 december 2022 verzorgen onze WesterHarmonie en Muziekvereniging Eensgezindheid uit Halfweg samen een sfeervol winter/kerstconcert.

Het orkest van ruim 60 muzikanten zorgt onder leiding van dirigent Rob van der Sterren voor een pittig en gevarieerd programma met werken als het verstilde Intermezzo Sinfonico uit de opera Cavalleria Rusticana van Mascagni, het verhalende Noah’s Ark van de Belgische componist Bert Appermont en bekende filmmuziek van de in 2020 overleden componist Ennio Morricone, aangevuld  met echte kerstmuziek zoals bijvoorbeeld Polish Christmas Music en Holly Yolly Christmas Medley.

Natuurlijk is ook het opleidingsorkest MuziCool van Eensgezindheid onder leiding van Isis Kleef van de partij.

Beide muziekverenigingen zijn, ondanks hun hoge leeftijd van meer dan 100 jaar, nog springlevend. De orkesten hebben veel gemeen. Zo komen ze allebei voort uit de personeelsverenigingen van de plaatselijke suikerfabrieken, en tegenwoordig staan ze onder de bezielende leiding van één en dezelfde jonge dirigent: Rob van der Sterren.

Reserveer vooraf je toegangskaart(en)

Kaarten reserveren kan via de website van Eensgezindheid of via e-mail info@eensgezindheid-halfweg.nl.

Het concert werd diverse keren vanwege corona verplaatst.  Zoals veel culturele evenementen werd ook dit Winterconcert, oorspronkelijk gepland op 19 december 2020, geen doorgang vinden vanwege corona.

Wie nog niet in het Dorpshuis van Halfweg Zwanenburg is geweest, krijgt op deze zondagmiddag de gelegenheid om het nieuwe gebouw te bewonderen.

Gegevens

Datum:
18 december 2022
Tijd:
12:30 - 14:15
Kosten:
€8,50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eensgezindheid-halfweg.nl/kaartverkoop-winterconcert-2022/

Locatie

Dorpshuis halfweg zwanenburg
Dennenlaan 133
Zwanenburg, 1161 CN Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *