Dubbelconcert: WesterHarmonie met Diemer Harmonie

Kaart wordt geladen...

4 maart 2018

Oosterkerk

Oosterkerk Amsterdam WesterHarmonieDe Diemer Harmonie en de Wester Harmonie geven een gezamenlijk concert op zondagmiddag 4 maart 2018.

Bij de Diemer Harmonie dirigeert Vincent van den Bijlaard en de Wester Harmonie staat onder leiding van onze nieuwe dirigent Rob van der Sterren.

Gewijzigde locatie en aanvangstijd

Beide orkesten geven meerdere concerten per jaar en dit keer zijn we voor de 2e keer samen te beluisteren tijdens een uniek concert op een bijzondere locatie, nl. in de Oosterkerk in Amsterdam, dus NIET in de Hofkerk, zoals eerder aangekondigd. Beide orkesten hebben een gevarieerd en aantrekkelijk repertoire voor jong en oud.

Tijdens het eerste gezamenlijke concert op 10 april 2016 bleek dat de harmonieklank goed tot zijn recht kwam. Toen speelde ons orkest veel filmmuziek en de Diemer Harmonie muziekstukken rondom het thema water.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Toegang:

• Per persoon: €10
  • 65+ en donateurs: €8
  • jonger dan 16 jaar: gratis

Nieuwe leden zijn altijd welkom
Repetitieavond:

• Maandagavond: Diemer Harmonie in Theater De Omval, Diemen.
  • Vrijdagavond: Wester Harmonie in het Hervormd Lyceum West, Amsterdam.

Oosterkerk Amsterdam WesterHarmonie

Oosterkerk Amsterdam

4 gedachten over “Dubbelconcert: WesterHarmonie met Diemer Harmonie

1. A j Ochquee