Koperblazers gezocht

Wil je meespelen in een orkest, kom dan eens kijken en luisteren bij de Wester. Onze enthousiaste dirigent Rob van der Sterren staat borg voor een fijne repetitieavond met een gevarieerde programmering, van klassiek tot swing. Je bent van harte welkom.

Het orkest beschikt ook over enkele huurinstrumenten. Er is altijd nog plaats voor hoorn, trompet, trombone, cornet, euphonium (maar bariton mag natuurlijk ook!), klarinet en tuba. Ook andere muzikanten zijn welkom.

Wij repeteren wekelijks op vrijdagavond in Amsterdam Nieuw-West (Slotervaart).
Afstand is voor veel leden geen bezwaar. Onze leden komen zelfs vanuit Bussum, Almere, Hoorn en Utrecht en verder. Onze repetitieruimte is goed bereikbaar met trein, tram of bus. Vrij parkeren.
Kleding hoeft ook geen drempel te zijn, want wij dragen geen uniform en marcheren nooit op straat.

Na 114 jaar is de WesterHarmonie nog steeds een levendige vereniging. Het orkest dankt dat vooral aan het vermogen zich elke keer weer aan te passen aan de veranderende tijdgeest.