De Wester Harmonie is op zoek naar koperblazers

Wil je meespelen in een orkest, kom dan eens kijken en luisteren bij de Wester. Je bent van harte welkom. Het orkest beschikt ook over enkele huurinstrumenten.

Er is altijd nog plaats voor hoorn, trompet, cornet, euphoniums (maar baritons mogen natuurlijk ook!), trombone, en tuba.

Wij repeteren wekelijks op vrijdagavond in Amsterdam Nieuw-West (Slotervaart).
Afstand hoeft geen bezwaar te zijn. Enkele leden komen zelfs vanuit Haarlem, Bussum, Almere, Hoorn en Utrecht. Onze repetitieruimte is goed bereikbaar met trein, tram of bus.
Kleding hoeft ook geen drempel te zijn, want wij dragen geen uniform en marcheren nooit op straat.

Na 114 jaar is de WesterHarmonie nog steeds een levendige vereniging. Het orkest dankt dat vooral aan het vermogen zich elke keer weer aan te passen aan de veranderende tijdgeest.