Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Roaring Twenties

11 juni 2023 om 20:00 - 22:00

Op zondag 11 juni 2023 geeft de WesterHarmonie een sfeervol concert in de Kompaszaal in Amsterdam met als thema “the Roaring Twenties”, waarbij het niet alleen om de Charleston gaat, maar vooral ook om de grote veranderingen die zich overal voordeden in de muziek in de jaren na de Eerste Wereldoorlog. Denk aan Satie, Gershwin, Irving Berlin en de jazz. Ook delen uit de Dreigroschenopera van Kurt Weill en dansen van Bartók staan op het programma. Het orkest staat onder leiding van dirigent Rob van der Sterren.

(tekst gaat verder onder poster)

Kaartverkoop

Entreeprijs is €10, kinderen tot 12 jaar €5.

Voorverkoop: stuur een bericht naar penningmeester@westerharmonie.nl met je naam en het aantal kaartjes dat je wilt bestellen. Na betaling via een betaalverzoek liggen de kaartjes klaar bij de entree van de Kompaszaal. Bestel je voor meerdere mensen, die niet op hetzelfde moment arriveren, vermeld dan per naam het aantal kaartjes.

Locatie

De Kompaszaal (KNSM-Laan 311, Amsterdam) is de voormalige aankomst- en vertrekhal van de Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij (KNSM). Het terras aan de IJ-zijde behoort volgens het Parool tot de mooiste terrassen van Amsterdam. Kortom, een prachtige en sfeervolle plek voor historie.

Openbaar vervoer: De locatie is gemakkelijk te bereiken met tram 7, bussen 43, 65, uitstappen bij halte Azartplein. Parkeren bij de Kompaszaal is gratis op zondag. Maar er is beperkt plaats!

Gegevens

Datum:
11 juni 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.kompaszaal.nl/

Locatie

Kompaszaal
KNSM-Laan 311
Amsterdam, 1019 LE Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *