• Dit evenement is voorbij.

Winterconcert 2022 geannuleerd

20 februari om 14:00 - 15:30

Geannuleerd! Het concert wordt uitgesteld naar eind 2022

Op zondagmiddag 20 februari 2022 verzorgen onze WesterHarmonie en Muziekvereniging Eensgezindheid uit Halfweg een gezamenlijk winterconcert. Wie nog niet in het Dorpshuis van Halfweg Zwanenburg is geweest, krijgt op deze zondagmiddag de gelegenheid om het prachtige nieuwe gebouw te bewonderen. Dit Winterconcert was oorspronkelijk gepland op 19 december 2019 maar werd vanwege coronamaatregelen dus uitgesteld.

Eindelijk, het kan weer!

Het publiek kan gaan genieten van een gevarieerd programma met o.a. het verstilde Intermezzo Sinfonico uit de opera Cavalleria Rusticana van Mascagni, het verhalende Noah’s Ark van de Belgische componist Ben Appermont en bekende filmmuziek van de in 2020 overleden componist Ennio Morricone, aangevuld met nader te bepalen muziek.

Het belooft een heerlijke middag te worden, en dat mag ook wel want het is pas het tweede concert dat de WesterHarmonie na bijna 2 jaar geeft. Het vorige optreden was een buitenconcert op 17 oktober 2021 op een steiger in het Westelijk Havengebied van Amsterdam in het kader van het project: “Weg die muur”.

Beide muziekverenigingen zijn ondanks hun hoge leeftijd van meer dan 100 jaar, nog springlevend. De orkesten hebben veel gemeen. Zo komen ze allebei voort uit de personeelsverenigingen van de plaatselijke suikerfabrieken, en tegenwoordig staan ze onder de bezielende leiding van één en dezelfde jonge dirigent: Rob van der Sterren.

Aanvang:          zondag 20 februari 2022, 14.00 uur, zaal open 13.30 uur.
Toegang:          10€, kinderen tot en met 12 jaar 5€, inclusief consumptie.
Locatie:            Dorpshuis, Dennenlaan 133A, 1161 CN Zwanenburg.
Parkeren:         Voldoende parkeerplaatsen in de omgeving.
OV:                    Het Dorpshuis is als volgt bereikbaar:

• bus 80 – halte Oranje Nassaustraat, Halfweg. 15 minuten lopen.
      • NS – station Halfweg-Zwanenburg. 18 minuten lopen.

Bestel hier je kaarten

Een coronatoegangsbewijs * (*voor zover per 20/2/22 van toepassing) gebeurt door met de CoronaCheck Scanner-app de QR-code van het coronatoegangsbewijs te scannen.

Datum:
Tijd: