WesterHarmonie repeteert weer – geheel volgens KNMO corona-protocol

We zijn dolblij dat we sinds 12 juni, na 3 maanden lockdown, weer samen muziek kunnen maken, geheel volgens de regels van de KNMO en RIVM. Het meest opvallende punt is dat blazers in orkestopstelling onderling 2 meter afstand houden. Dit geldt ook voor de dirigent. Niet blazers houden 1,5 m aan.

Uiteraard staat de gezondheid van al onze leden en betrokkenen voorop. Daarom heeft de WesterHarmonie voor de repetities voorlopig een eigen protocol vastgesteld totdat het bestuur anders beslist.

Wil je meespelen in ons orkest, kom dan eens kijken en luisteren. Onze enthousiaste dirigent Rob van der Sterren staat borg voor een fijne repetitieavond met een gevarieerde programmering, van klassiek tot swing.

Het orkest beschikt ook over diverse huurinstrumenten. Er is altijd nog plaats voor hoorn, trompet, cornet, euphonium (maar bariton mag natuurlijk ook!), klarinet, tuba en tenorsaxofoon. Ook andere muzikanten zijn welkom.

Wij repeteren wekelijks op vrijdagavond in Amsterdam Nieuw-West (Slotervaart).
Onze repetitieruimte is goed bereikbaar met trein, tram of bus. Vrij parkeren.

Na meer dan 115 jaar is de WesterHarmonie nog steeds een levendige vereniging. Het orkest dankt dat vooral aan het vermogen zich elke keer weer aan te passen aan de veranderende tijdgeest. Ook nu in coronatijd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *