Project The Roaring Twenties

Hou je van swing en een lekkere charleston? En van andere muziek uit de jaren 20, van bijvoorbeeld Gershwin, Weill, Shostakovich, Bartók en Satie?

Onder leiding van Rob van der Sterren werkt de WesterHarmonie toe naar een concert op zondagavond 11 juni 2023 met als thema The Roaring Twenties. Locatie: de sfeervolle Kompaszaal in Amsterdam. Ook jij kunt meedoen, als projectlid!

Projectorkest

Ons orkest biedt blazers en (melodisch) slagwerkers de gelegenheid om mee te doen aan dit project, met name de klarinetsectie kan versterking gebruiken!

Als projectmuzikant speel je vanaf begin april mee bij minimaal 5 repetities op de vrijdagavond en bij de extra repetitiedag op zondag 14 mei. Wil je al eerder mee repeteren? Dat kan ook. Je bent welkom op onze repetities op vrijdagavond in het Hervormd Lyceum West, Hemsterhuisstraat 79 in Amsterdam.

(tekst gaat door onder afbeelding)

Praktische zaken

Heb je geen instrument (meer)? Wij hebben diverse instrumenten te huur.
De kosten om deel te nemen aan het project zijn €40. Studenten betalen €25.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar secretaris@westerharmonie.nl met vermelding van instrument en orkestervaring.
Meer informatie over het concert, zie The Roaring Twenties. En zie ook het verslag van ons concert in Sloten, waar je al een voorproefje krijgt van het programma op 11 juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *